Læring i det 21 århundrede

Læring i det 21. århundrede

Mange deltog i et af kurserne med Josefine Jack Eiby om læring i det 21. århundrede. Her var hun omkring flere værktøjer på Skoletube. I første omgang fokusere vi på video, men hjælper også gerne med Book Creator, Aha Slides og CoSpaces.

Videooptagelse og redigering

I mange fag er det godt at kunne udtrykke sig med egne videoer. I år til Edison oplevede vi mange elever, der havde produceret videoer. Eleverne havde brugt deres smartphone og flere havde brugt den gratis udgave af WeVideo, men den fulde version er tilgængelig i SkoleTube. Her er der også mange videoer, der gennemgår de forskellige værktøjer.

Optagelse af video

I forbindelse med evalueringen på Rødding og Østerbyskolen erfarerede vi også at flere elever havde fået til opgave at lave en video – men uden yderligere undervisning.

Video er et fantastisk til mange ting og med lidt undervisning bliver det mange gange bedre. Se evt. denne guide https://educate.au.dk/it-i-undervisningen/video-og-lyd/guide-videoer-i-undervisningen/

Redigering af video

WeVideo er p.t. underlagt nogle begrænsninger i forhold til brug af persondata. En anden mulighed er VideoMixer, som er også er er et SkoleTube værktøj.

StopMotion er også et fantastisk udtryksmiddel. Det fungerer kun på Smartphones og tablets.

Har man iPad eller iPhone er Apples iMovie også et fantastisk redskab.

Understøttelse fra konsulenterne

Jette Hildebrandt Andersen understøtter og hjælper gerne, hvis der er behov for det opretter jeg gerne et Google Meet rum, hvor man kan få hjælp.