Bestilling af bus

Bestilling af bus

 

Hent vejledninger som pdf:

Turbooking – Intro til vejledning institutioner

Turbooking – Vejledning

 

I skal nu benytte Turbooking
Skoler og institutioner der tidligere har booket busser har modtaget information omkring login og adgangskode til Turbooking. Hvis du ikke tidligere har benyttet ordningen, skal du kontakte Teknik & Miljø på buskorsel@vejen.dk og vi opretter dig i systemet. Der er kun et login pr. institution.

Om busserne
To rutebusser og to svømmebusser varetager den fleksible kørsel. Den fleksible kørsel er kørsel for skoler til undervisning ud af skolerne samt udflugter for daginstitutioner m.m. Busserne kan kun bookes på skoledage.

Busserne har 47 pladser med seler. Det er et krav og i alles interesse, at selerne skal anvendes.

Rutebusser
De to rutebusser kan bookes mellem den køreplanlagte del om morgenen fra ca. kl. 8.15 og til om eftermiddagen ca. kl. 13.45. Se mulige tider på: Tider på skolerne for booking. Tiderne skal overholdes. Det drejer sig om ca. 6 timer på alle skoledage. Busserne kan bookes både til ture i og uden for Vejen Kommune.

Svømmebusser
Svømmebusserne kan bookes, når de ikke er optaget af den allerede planlagte svømmekørsel. Busserne kan kun bookes til ture inden for kommunegrænsen og i tidsrummet fra kl. 7:30-16:30.

Booking
Bookingerne foregår efter først til mølle princippet via Turbooking

Ved manglende ledig kapacitet, skal skoler og daginstitutioner selv sørge for bestilling og betaling af anden bus. Det anbefales, at indhente flere tilbud.

Vi vil gerne opfordre dig til, at have afklaret endelig destination og tidspunkter, inden du forespørger om kørsel. Dette for at minimere efterfølgende ændringer.

Bemærk - hvis der skal medtages bagage, skal det tilføjes i bemærkningsfeltet, da der skal påregnes ekstra tid. Oplys også gerne hvis arrangementet har et start- og sluttidspunkt.

For at optimere brugen af busserne, kan der i nogen sammenhænge blive arrangeret samkørsel.
Ved fleksibel kørsel med skoler og børnecentre, benytter busserne skolernes- og børnecentrenes busstoppesteder for på- og afstigning.

Oplys gerne flere alternative datoer i bookingen, det giver os større mulighed for at efterkomme dit ønske.

Inden du booker kan du tjekke kalenderen i Turbooking for oplysning om evt. ledig tid. Hvid farve under de enkelte busser viser hvornår busserne er ledige og grøn når de er optaget.

Afbestilling af ture
Ved aflysning af en tur, kan du bruge systemet indtil to hverdage før planlagt kørsel, herefter skal du kontakte Teknik & Miljø på buskorsel@vejen.dk, eller på tlf. 79 96 62 31. Ved aflysning få timer inden kørsel tages direkte kontakt til vognmanden: Papuga tlf. 75 38 10 22 eller Solveigs Taxi 20 27 56 66.

Forgæves kørsler m.m.
Vi oplever desværre nogle forgæves kørsler, hvor bestiller enten har glemt at afbestille turen eller helt har glemt at turen var bestilt. Turene kan være bestilt flere måneder i forvejen eller bestiller er måske ikke ansat længere. Vi vil derfor gerne opfordre til, at I har fokus på, hvilke ture der er bestilt og i givet fald turene aflyse, så andre kan få mulighed for at booke.

Generelt
Er der spørgsmål til den fleksible kørsel eller øvrige bemærkninger, er I velkommen til at sende en mail til buskorsel@vejen.dk.

Eventuelle glemte sager i busserne opbevares en uge, hvorefter effekterne leveres til hittegodskontoret.


Nyttige telefonnr.

Vognmænd
Papuga                                7538 1022
Solveigs taxi                        2027 5666


Buskørsel – Teknik & Miljø
Susanne M. Jensen             7996 6231