Madkundskab - mellemtrinnet

Kursusnr.:

AB1915

Kursustitel: 

Madkundskab - mellemtrinnet

Målgruppe: 

Lærere underviser i madkundskab på mellemtrinnet

Mål: 

At underviserne bliver klædt bare lidt på til at opfylde de faglige mål på mellemtrinnet med den nye reviderede læseplan for faget.

Indhold:

 

På kurset kommer du som deltager til at arbejde praktisk og teoretisk med mad, madlavning og måltider i et sundhedsmæssigt, bæredygtigt og kulturelt perspektiv. Der vil være fokus på den naturvidenskabelig dimension som en faglig ballast til at kunne forstå sundhed og bæredygtighed. 

Vi vil arbejde med mad som et vigtigt læremiddel til at opnå forståelse for madens fysiske og kemiske egenskaber samt madens smag og æstetik.

Vi vil også arbejde med integrering af eksperimentel undervisning som stilladserende for læring af faglige begreber.

Vi vil arbejde med kreativitet og smagsdidaktik, stillingtagen til bæredygtighedens mange facetter samt praksisfaglighed og håndværkets kvalificering.

 

Varighed: 

1 dag

Dato: 

7. januar, kl. 8.30 – 14.30

Sted: 

Østerbyskolen

Undervisere: 

Lærerbogsforfatter, lektor i madkundskab KP, madanmelder og Ph.d  Helle Brønnum Carlsen

Arrangør: 

Dagtilbud og skole, Vejen Kommune

Kontaktperson: 

Jette Hildebrandt Andersen

Bemærkninger:

 

Klik her for at tilmelde dig >>>

Se hvem der er tilmeldt (kræver vejenskoler.dk login)